Concentració de la plantilla de neteja de les dependències municipals davant de l'Ajuntament d'Ontinyent

  La concentració ha estat convocada pels dos sindicats majoritaris entre els quals es troba CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià

  22/06/2020.
  Concentración de la plantilla de limpieza de las dependencias municipales frente al Ayuntamiento de Ontinyent

  Concentración de la plantilla de limpieza de las dependencias municipales frente al Ayuntamiento de Ontinyent

  CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià acompanya els treballadors i treballadores de neteja dels edificis i dependències municipals de l'Ajuntament d'Ontinyent en la seva mostra pública de disconformitat amb els recents plecs de licitació que divideixen en dos lots el contracte d'aquest servei.

  Aquesta situació perjudica les persones treballadores, perquè un 25% de la plantilla pot passar a treballar per dues empreses diferents amb els problemes que això pot comportar per a la conciliació entre treball i vida familiar, entre d'altres aspectes, com el tenir dues pagadors i els efectes fiscals que afectaran negativament a gairebé totes les treballadores, els sous són similars a l'Sou Mínim Interprofessional (SMI).

  Des de les centrals sindicals no es qüestiona la legalitat dels plecs que regeixen aquesta licitació que estan d'acord amb el que disposa la Llei de Contractes de l'Sector Públic, però si les conseqüències per a les treballadores i treballadors de la contracta que en l'actualitat està adjudicada a l'empresa FCC Mig Ambient.

  Per tot això, s'ha convocat una concentració de treballadores i treballadors de la contracta de neteja de les Dependències Municipals davant de l'Ajuntament d'Ontinyent, avui dilluns dia 22 de juny a les 10:00 hores, per reivindicar a l'consistori la rectificació dels plecs en benefici de la ciutadania perquè aquesta divisió de la contracta pot portar a disfuncions en la prestació de servei, generant diferències respecte a cada lot, i derivar en una pitjor qualitat de l'servei.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.