Concentració de el servei de neteja de col•legis de l'ajuntament de València

  Pedro Medina: "No descartem des del comitè una vaga a principi de el curs escolar al setembre"

  17/06/2020.

  URL | Código para insertar

  Una representació de la plantilla de neteja de les escoles de València es va concentrar ahir davant l'ajuntament valencià per defensar els seus drets.

  Pedro medina, responsable de Neteja d'Edificis i Locals de CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià, ha manifestat que "l'empresa continua sense contractar ningú quan en l'actualitat som entre el 15 i el 20% menys de la plantilla".

  Segons Medina a hores d'ara es segueixen tenint els mateixos problemes que abans que sorgís l'estat d'alarma, perquè es van desconvocar dos dies de vaga previstos per als dies 12 i 13 de març a causa de que les treballadores de la neteja van ser molt responsables davant la expansió de virus i van decidir no deixar sense desinfecció, en uns moments tan crítics, als col·legis, però ara sembla que, tot i el seu bon fer, no se les està prenent de debò.

  Medina apunta que "cada vegada es carrega més de treball a les treballadores, no s'està complint el que diu el conveni i si el plec de condicions es divideix en 4 lots s'ha comunicat a l'ajuntament que també va a ser perjudicial".

  La plantilla de neteja està disposada a realitzar més treball si cal, però ampliant les hores o contractant més personal.

  Per tot això "no descartem, des del comitè, una vaga a principi de el curs escolar al setembre", ha conclòs Medina.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.