Treballador de el sector del taulell ferit greu a Vilafamés a Castelló

  El treballador va patir l'aixafament d'una mà quan treballava amb una premsa en una fàbrica de rajoles situada a la localitat de Vilafamés

  08/06/2020.
  Trabajador del sector azulejero herido grave en Vilafamés en Castellón

  Trabajador del sector azulejero herido grave en Vilafamés en Castellón

  Aquest cap de setmana va ocórrer un greu accident en una fàbrica de rajoles de la Plana Alta, concretament a la localitat de Vilafamés.

  Un cop més des de CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià s'alerta sobre la gran importància de la prevenció de riscos laborals i el compliment de tota la normativa preventiva.

  Els fets van passar de matinada sobre les 02:45 hores, quan un jove treballador de 23 anys d'edat resultava ferit greu a l'patir l'aixafament d'una mà en una premsa que utilitzava.

  Immediatament es va avisar el Centre d'Informació i Comunicació d'Urgències (CICU), traslladant-se a el lloc una unitat de l'SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic (SVM) amb metge d'Atenció Primària per donar els primers auxilis a la víctima abans de realitzar el seu trasllat a l' hospital Hospital General Universitari de Castelló, encara que posteriorment seria evacuat a l'Hospital Intermutual de Llevant de Sant Antoni, a l'tractar-se d'un accident ocorregut mentre es trobava en la seva jornada laboral.

  CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià reitera un cop més que les normes de prevenció de riscos laborals eviten accidents i salven vides.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.