Les proves diagnòstiques de Covid-19 i EPI també són per a sectors fonamentals no sanitaris

  CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià fa una crida per tenir en compte una hora de dotar de protecció i detecció davant Covid-19, als treballadors i treballadors de sectors no sanitaris com: Limpieza Viaria i Recogida de Residus Sólidos Urbanos, Jardineria, Serveis Funeraris, Seguretat Privada i Limpieza d'Edificis i Locals

  26/03/2020.
  Pruebas diagnósticas de Covid-19 y EPI’s también para sectores fundamentales no sanitarios

  Pruebas diagnósticas de Covid-19 y EPI’s también para sectores fundamentales no sanitarios

  Teniu coneixement conegut d’algunes comunitats autònomes i diversos ajuntaments, s’està realitzant o està prevista que s’està realitzant, proves diagnòstiques de Covid-19 a treballadores o treballadors que prestin serveis que estableixen serveis o amb explicació de risc d’exposició, des de CCOO de construcció i Serveis de País Valencià ha sol·licitat que inclou diversos sectors.

  S’ha remès una sol·licitud a la Conselleria de Sanitat, Ajuntaments i Direcció d’Empreses, que s’inclou com a col·lectius de risc a les treballadores i treballadors, dels sectors de: Via Limpieza i Recollida de Residus Sòlits Urbans, Jardineria, Serveis Funeraris, Seguretat Privada i Limitació d'Edificis i Locals, que presten els seus serveis en centres de treball amb alta concurrència de persones com poden ser hospitals, centres de salut, supermercats, bancs, etc. ... o qualsevol altre centre vinculat a la desinfecció o vigilància del Covid- 19.

  Des de CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià, se’n fa un anomenat per a procedir a realitzar les proves diagnòstiques del Covid-19, amb l’objectiu de protegir al màxim a aquests col·lectius amb treballs de risc i activitats per a la seguretat de la salut pública. , i que es demostren prou amb equips de protecció individual (EPI) per el clar i que es mostra en risc, que s'està treballant en primera línia.

  Segueix l’OMS, el 80% dels pacients infectats i infectats com a persones infectades per la protecció dels treballadors i treballadors fonamentals, tant per evitar l’exposició com el contagi com per a que no es produeixi la propagació del virus al rest de la societat, per la qual cosa és fonamental la realització de proves, així com la protecció dels treballadors i treballadors.

  Es pot afegir informació circular que es pot descarregar des d'AQUÍ.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.