Els EPI i proves diagnòstiques del Covid-19 per al sector de Serveis Funeraris

  CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià es resalta a un sector de funeraris com un dels serveis essencials en aquesta crisi sanitària i tant l’administració com les empreses privades s’han d’establir mesures de protecció per a les plantes

  25/03/2020.

  Des de CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià, es vol fer un clar reconeixement a tots els treballadors i treballadores de totes les empreses implicades en aquests moments de crisi sanitària i resoldre el sector de serveis funeraris, en un moment tan delicat com el que vivim actualment, ja que les seves funcions, tarees i cometes cobren, si són més importants.

  Es reivindica episodis d’absència de control i mitjans de protecció, en llocs on l’atenció a les famílies, companys i sector sanitari és directe i que, per la força d’equips de protecció individual, s’estan realitzant amb un alt grau de risc. de contagi per ser realitzades a l’última posició del sistema de salut, ja que no es pot garantir la salut de les plantes del sector funerari.

  Per tot plegat, CCOO de Construcció i Serveis País Valencià exige una administració pública i empreses privades que tinguin les mesures necessàries per a que aquest col·lectiu pugui fer el seu treball sobre les millors condicions de seguretat i salut, dotant-se immediatament d'EPI i que sigui procediment a es realitzaran les proves diagnòstiques necessàries, per ser considerades serveis que siguin i garanteixin tant la seguretat dels treballadors i treballadores com la de les persones amb les que s’interrelacionen.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.